Churrasco Rodízio – zlatý hřeb grilování poprvé v Monte Bú

Autor

Tereza

Publikováno

1. 6. 2019

Churrasco Rodízio – zlatý hřeb grilování poprvé v Monte Bú

Léto je konečně tu a to znamená, že nastal čas koupání, párty ale také grilování s přáteli. Grilování jsme si pro vás připravili i my a to jedinečným způsobem, který má u nás v Monte Bú svou premiéru. A to navíc formou all you can eat, tedy „sněz kolik můžeš“.

Churrasco Rodízio je název způsobu servírování hovězího i jiných mas a mořských plodů. Ty se opékají ve speciálním grilu na šavlích, které se otáčejí a udržují tak maso šťavnaté. Maso se po povrchu krásně ogriluje a poté se přímo mezi hosty okrajují tenké plátky na talíř. Chuť a šťavnatost je zaručena kvalitou mas, přičemž to hovězí si sami zrajeme v naší zrárně. Churrasco Rodízio je v Brazílii velmi rozšířený a mimořádně oblíbený způsob servírování masa především proto, že můžete místo jednoho steaku ochutnat pestrou škálu připravených mas.

Kdy k nám na grilovací bombu Churrasco Rodízio můžete zavítat a co vše jsme si pro vás v menu All you can eat připravili se dozvíte v detailu akce.

Přijďte vyzkoušet chloubu brazilské kuchyně do Monte Bú!

Rezervace míst na tel. 778 545 778 nebo přes rezervační formulář.

Líbil se ti článek?

Nezmeškejte další novinky a přihlaste se k našemu newsletteru