Skvělý steak doma na grilu? S přehledem!

Autor

Tereza

Publikováno

1. 3. 2019

Skvělý steak doma na grilu? S přehledem!

V Monte Bú máme vlastní zrárnu hovězího masa, kterou můžete vidět oknem v salonku v levé části naší restaurace. Zrárnou se pyšníme jako jediný steakhouse v Brně a právě z tohoto masa náš šéfkuchař odřezává všechny steaky, které si objednáte. A steaky jsou přesně tím, proč k nám zákazníci chodí nejraději. Tak jsme už delší dobu přemýšleli, jak vám to naše vyzrálé maso přiblížit ještě více.

Chtěli jsme, abyste si na našich steacích mohli pochutnat nejen u nás na Kraví Hoře, ale i doma. Pozvat si o víkendu kamarády, koupit bečku piva nebo ke steakům ideálně výborné víno a společně grilovat opravdu skvělé maso. Vyzrálé maso, kde máte jistotu, že se býk pásl na travnaté pastvině, měl dostatek živin a nebyl dokrmován žádnými hormony. Tedy že celý proces výkrmu, bourání a zrání masa probíhal pod přísnou kontrolou kvality, což masu zajišťuje nejen naprostou mimořádnost a perfektní kvalitu, ale také šťavnatost, jemnost a jedinečnou chuť.

Takové steaky vám nabízíme díky naší službě Na tvůj gril, tedy masu s sebou. Z Monte Bú si můžete při své návštěvě odnést prémiové steaky nejvyšší kvality zabalené do vakuového obalu, aby byla zachována jejich čerstvost a autentická chuť. Doma stačí jen vybalit, nechat odpočinout 20-30 minut při pokojové teplotě a pak postupovat podle přiloženého návodu přímo od našeho šéfkuchaře a odborníka na steaky a jihoamerickou kuchyni, Jiřího Ampapy.

Druhy mas, které nabízíme, najdete tady.

Své steaky si můžete vyzvednout kdykoli během naší otevírací doby, tedy:
pondělí – sobota: 11.00 – 0.00 hodin
neděle: 11.00 – 23.00 hodin

Líbil se ti článek?

Nezmeškejte další novinky a přihlaste se k našemu newsletteru