![zkus to s con gusto](/images/intro/career.jpg)
spojuje nás láska z dobrého jídla
Baví nás tradiční česká, ale i světová kuchyně. Do našeho týmu hledáme osobnosti, které sdílí naši vášeň ke gastronomii.
![Baví nás tradiční česká, ale i světová kuchyně. Do našeho týmu hledáme osobnosti, které sdílí naši vášeň ke gastronomii.](/images/content/spojuje_nas_01.jpg)
Kuchař, cukrář, nebo výčepní? Práce v našich prémiových restauracích je stejně pestrá jako naše kuchyně.
![Kuchař, cukrář, nebo výčepní? Práce v našich prémiových restauracích je stejně pestrá jako naše kuchyně.](/images/content/spojuje_nas_02.jpg)
Každý z nás je z jiného těsta. Co nás ale spojuje, je vůle přinášet našim zákazníkům neopakovatelné zážitky, za kterými se budou stále rádi vracet.
![Každý z nás je z jiného těsta. Co nás ale spojuje, je vůle přinášet našim zákazníkům neopakovatelné zážitky, za kterými se budou stále rádi vracet.](/images/content/spojuje_nas_03.jpg)
už znáte náš příběh?
Od lásky k jídlu až po soběstačnou síť restaurací s vlastními kvalitními surovinami
Prakticky celý náš život se pohybujeme v rušném prostředí gastronomie. V roce 2001 jsme se rozhodli rozjet náš první podnik Piccolo Mondo. I když je tato restaurace dnes již minulostí, naše cesta stále pokračuje. Dnes máme pod našimi křídly již devět podniků, které jsou zaměřeny na domácí i světovou kuchyni a příběh Con Gusto se píše stále dál.
![Od lásky k jídlu až po soběstačnou síť restaurací s vlastními kvalitními surovinami](/images/content/nas_pribeh_01.jpg)
je to o přístupu
Vážíme si vaší individuality a váš talent chceme stále posouvat dál.
Na našich zaměstnancích dále pracujeme a neustále rozvíjíme jejich nadání. Čekají tak na vás nejrůznější školení, kurzy i stáže, které vás ve vašem profesním životě mohou stále posouvat dál.
![Vážíme si vaší individuality a váš talent chceme stále posouvat dál.](/images/content/je_to_o_pristupu_01.jpg)
Nedržte se při zemi. Vaše ambice jsou pro nás důležité.
Cítíte, že váš potenciál lépe využijete na jiné pracovní pozici či v jiném z našich podniků? V Con Gusto vám nebudeme bránit. Snažíme se naše zaměstnance v jejich profesním růstu stále podporovat a motivovat je k lepším výkonům.
![Nedržte se při zemi. Vaše ambice jsou pro nás důležité.](/images/content/je_to_o_pristupu_02.jpg)
hodíte se do týmu?
Spolehlivost a samostatnost vám říkají pane? V tom případě jste náš člověk!
Jasně, práce v gastronomii není vždy procházka růžovým sadem. My ale dokážeme vaši práci i snahu adekvátně ocenit a záleží nám na tom, aby jste se u nás cítili stejně dobře jako naši zákazníci.
![Spolehlivost a samostatnost vám říkají pane? V tom případě jste náš člověk!](/images/content/hodite_se_do_tymu_01.jpg)
Profesionalita a pozitivní přístup? Bez nich se práce v restauraci neobejde.
Hledáme kolegy, které práce baví a dokážou pro ni sem tam i zatnout zuby. Odměnou vám bude skvělý kolektiv, který vás ve vypjatých chvílích nejen podrží, ale se kterým zažijete i spoustu legrace.
![Profesionalita a pozitivní přístup? Bez nich se práce v restauraci neobejde.](/images/content/hodite_se_do_tymu_02.jpg)
volné pozice
Pizzař do Ristorante Piazza
Operátor cateringu
Obsluha Piazza Caffè
Číšník/servírka Piazza
Kuchař/ Pomocný kuchař do Piazzy
Cukrář/ka na přípravu moderních dezertů v centru Brna
Nováček v Con Gusto
Kuchař do restaurace Monte Bú
Kuchař do Táckárny
Kuchař do Teátru
Brigádník na plac ke Kohoutům
formulář
Vyplňte formulář online
buď v tom s námi
Přejít na blog![Jak jsme oslavili 14 let Pivnice U Čápa](/upload/OneDrive_2024-07-12/TIN_7255.jpg)
Jak jsme oslavili 14 let Pivnice U Čápa
Skoro jako by to bylo včera, co jsme slavili 13. narozeniny Pivnice U Čápa, a ejhle! Rok utekl jako voda a naj...
![“Můj poklad je babiččina kuchařka”, říká šéfkuchař Martin Horníček z Pivnice U Kohoutů](/upload/hornicek.png)
“Můj poklad je babiččina kuchařka”, říká šéfkuchař Martin Horníček z Pivnice U Kohoutů
Když mi můj kamarád před pár týdny řekl, že jeho rodiče z Rapotic co čtvrt roku jezdí do brněnských Kohoutovic...
![Školení na ryby a ústřice dopadlo skvěle](/upload/Ryby_a_ustrice/pexels-elletakesphotos-2647939.jpg)
Školení na ryby a ústřice dopadlo skvěle
V Con Gusto se neustále zlepšujeme. Jinak to v odvětví gastronomie ani nejde. Díky naší dlouhodobé spolupráci...